Ve skále kámen lámu,
a z toho kamene, král staví most,
v tom z kamene chrámu,
jej dobývám pro budoucnost.
Řece chce spoutat břehy
mohutným poutem žulovým,
tak jako řeku zimní sněhy
a mráz příkrovem ledovým.
Dál beru kámen skále,
pouta břehů sílí,
k věčné slávě krále,
most jsme postavili.
Ten skví se v plné kráse,
král po něm jde první a my za ním.
V tomto požehnaném čase,
most vzdává hold
našim rozedraným dlaním.