Anotace: a to bys jazyky jako ajťák měl znát
Někdy stačí pár letmých slov vyslovit
A rybku mínění o člověku tak ulovit
Tvá slova zapšklá jak jedovatí hadi
A to jsem myslel, že jsme kamarádi
Někdy zapomínáš, jak mocný je jazyk
A co vše jím se dá zkazit