Anotace: ...něco z mého teenagerského šuplíku...
Sbírka: Dualita - o hře polarit
Nemůžeš tady jen tak stát.
Utíkej. Dřív než k tobě přilnu
a obsadí mých hradeb střílnu
můj ďáblův advokát.
.
Já ho znám. Mívá spousty tezí,
proč nejsi zrovna ty ta pravá
a otrávená slova dává
do myšlenek, kde mi pak vězí.
.
Střílna je prázdná. Došla slova?
Jsi stále tady. Obzor hasne.
Advokát prohrál. Vše je jasné.
Už nedá se nezamilovat.
Víra v lásku je tou nejkrásnější vírou!!... také to všude propagují;)
P.S.na první dobrou vypadá tak jednoduše, až při hlasitém přednesu čtenář ocení kvalitu a vyzráloST textu :)
01.07.2023 11:31:18 | Malá mořská víla