Významy slov
Už douhou dobu čítáš
z mojí knihy slova,
možná pocit míváš,
že s tvými se shodla.
Ty slova mě děsí,
závan divokosti.
Borová vůně ze zálesí
s příměsí plachosti.
Přes den v tichosti
s neutrální tváří,
noc přítelkyní dravosti,
kdy všechno mi patří.
Přemýšlím ve spáru noci
nad jejich významem,
tolik v nich dříme moci,
co rozplývá se nad ránem.
Přečteno 119x
Tipy 5
Poslední tipující: Tvbm, Psavec, Fialový metal
Komentáře (0)