Anotace: Léto 23
♣
Za tratí ráje
louky a háje
popíjím s tebou
Veltínské modré
na život na vášeň
na city posvátné
ať už je vše
jen dobré
Pěkné. Milé a plné vína.
04.07.2023 11:39:18 | mkinka
Ano..ať JE. Na ZDRAVÍ!;)
02.07.2023 11:41:19 | jenommarie
Zní to jako sladké letní usmiřování, tak sympatické.
02.07.2023 00:48:31 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?