Seriálová

Seriálová

Anotace: ... proloženy reklamou, nezklamou

Vždy sleduje seriály
z blízka nebo z větší dáli
ať již naše nebo cizí
všechny co jsou v televizi

jestli pere nebo vaří
peče buchty řízky smaží
neuniká žádná scéna
v paměti má všechna jména

různý děj jí v jeden splývá
když dá občas sklenku piva
z rodinných pout křehké vztahy
plete potom mezi vrahy

kterými se hemží krimi
srovná se až mezi svými
v zahradě růžové při letišti
těší se na vztahy příští

a když jsou manželky zoufalé
je od nás pánové troufalé
seděti si právě v pohodě
se svými kumpány v hospodě
Autor Heron, 28.03.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Skvěle vyvedená...zasmála jsem se...díky:)

29.03.2007 00:45:00 | Lorraine

Pěkná, pobavila

28.03.2007 13:10:00 | Čekanka

Perfektní básnička, úsměvná, hezká:).

28.03.2007 12:26:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí