Anotace: Rádoby vtipný textík o hospodském dvoření :D
Sbírka: Obnažený Zubní Krček
DÁMA
sloka-1
Když se takhle večer setmí,
Já vyrážím zas do baru.
Tam spatřím tě a tvůj pohled letmí,
dostal mě hned do varu.
Vidím tě tam poprvé,
na tričku máš jing a jang
Neznám ani tvoje jméno
a jestli máš radši disco, nebo punk
refrén
Ty neznáš mě a já neznám tebe,
přesto stojíme tu vedle sebe!
Já jsem král a ty jsi dáma,
partie je tímto rozehrána!
sloka-2
Za oknem září půlměsíc,
já do jukeboxu drobný házím.
Zaujme tě píseň? Fakt nevím nic.
Mapuju, nevěřím frázím.
Přemítám, jestli bdím či sním.
Proč srkáš to nekvalitní víno?
Song hraje a tvůj pohled úlisný
je pro mě? Scénář napsal Tarantino!
refrén
Ty neznáš mě a já neznám tebe,
přesto stojíme tu vedle sebe!
Já jsem král a ty jsi dáma,
partie je tímto rozehrána!
sloka-3
Beru roli v černobílé grotesce,
i když černý král by neměl hrát
Nesměle kroužím po hrací desce.
V dalším tahu chci dát ti mat.
Kolize!
Ptám se, jestli po jejím boku volno není?
Rozuzlení!
Dáma říká. Čekám střelce! Místo není!
Následuje vyhození.
refrén
Ty neznáš mě a já neznám tebe,
přesto stojíme tu vedle sebe!
Já jsem král a ty jsi dáma,
partie je tímto rozehrána!