V temnotě dne
Ve světle denním
Hledám něco
Co zde není
Ruce prázdné
Chvíli dlouhou
Srdce plním
Věčnou touhou
Věčnost zastavená
Nekonečný čas
Touha věčná
Dělí navždy nás
Srdce prázdné
Je jak nahé v trní
Nikdo druhý
Jej láskou nenaplní
Zavři oči
Opusť v duši svět
Otevři pak v srdci
Lotosový květ
Láskou naplň
Srdce svoje
Láska zahřeje tě
Však jen ta tvoje
Srdce zahřeješ si
Lásku máš
A kolik máš
Tak tolik dáš
Kdo lásku dává
Svým srdcem milován
S tím každému je dobře
Ten nikdy není sám
Kdo lásku chce si dát
V klidu a lásce žít
Musí sám sebe přijmout
A vše si odpustit
Nehladovět po citu.
Víc mít sebe ráda/rád.
Lásku k sobě, k životu.
Ať máme každý..napořád.*
Pěkně napsaná milá Kozorožko. ;)
02.07.2023 17:15:47 | jenommarie