Nad vodou skalnatý tyčí se břeh,
Západních větrů ho ovívá dech.
Jeskyně v něm tiše se ukrývá
Tichá, když zima je mrazivá.
Tlející listí hřeje i voní,
Zemitá vůně ukrývá klid.
Slunce když zapadá do nitra svítí
Smysl žití je třeba mít.
Nelehká vede k ní cesta
uvnitř útulno umí však být
Řeka v kamenech potichu zpívá
oči zavřít, ve (○)slunci snít.
~☆~
Jen tak si o životě snít
co může lepšího být...
Pohladila, děkuju Míro... Krásný den přeju
04.07.2023 15:55:02 | Emily Říhová