Je načase
přidat na hlase
a volat kolem sebe
z plných plic
lásko nechtěl jsem to
bolí to a pálí
neměl jsem předtím
tvoji něhu..radost
tebe....víc....
nebudu bodat do srdíčka
nevzdávej mě prosím
bez tebe jsem..nic
02.04.2007 22:59:00 | Nút
jako vždy u vašich blábolů jsem se jen nudil
28.03.2007 11:38:00 | Jsem ten kdo jsem