Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Jen v dnešcích čas se krátí,
to jsou ti dnové střelhbití.
Jindy nám zbývá přebývati
v krajinách srdce neb(y/i)tí.
.
Kolik jen okolo mne chodí
těch duchem nepřítomných těl.
Snad se mi zítra nepřihodí
že bych své dnešky
poztrácel.