Anotace: Příběh jedné rybky co chtěla létat jako pták
Zaslechl jsem zvěsti
o rybce co létat chtěla
Měli by jsme jí držet pěsti
celá se chvěla
Přišel den ,kdy k obloze vzhlédla
Ploutví zavlněla
Při výskoku radost měla
Než si uvědomila
Vždyť jsem přece ryba
myslet si že létat umím
To je velká chyba
teď na zemi naposled funím
Její jméno je Gagarin
teď po Japonsku,stylově
Rozplácla se jak margarín
Zabila se světově
Jsem ráda, že čtu Tvou básničku a že opět píšeš.
03.07.2023 10:23:56 | mkinka