Trochu toho jara
Trochu toho jara
nabrat do dlaní...
(jako živé vody)
Trochu se jí omýt
i pár doušků
pro duši
a pár kapek
i pro ni...
Trochu toho jara
mít jen pro sebe
alespoň na chvíli
zázračný domov
pro nás dva
Vrátit se na ranní
do kaple
jako tehdy
když byli jsme spolu
.........poprvé...
Komentáře (4)
Komentujících (4)