Život je dům,
rostoucí do nebe,
hřeje i zazebe,
odolný snům.
Polykač dní,
sluncí a stínů,
zamlklost splínů,
ozvěnou zní.
Ránem se osmělí,
zaleje, zazvoní,
příslibem zavoní,
z ustlaných postelí.
Život je dům,
schodů do sklepení,
přívalů nadšení,
odolný snům.
pěkný, jo.. pěkný..
03.07.2023 19:36:31 | Protivník