Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Dřevitou vůni létavic
zas cítím všude v okolí
u sloupů chrámoví.
.
Co chtít od léta víc,
když duše hladoví.
.
Svítání škrtlo na křesadle.
A ten jas jisker v letu
ozářil siluetu
stromu.
.
Domů.
Ach ano.
Jenže... kudy jen.