Tatínek
Anotace: bez tatínka to zkrátka není ono
Kdo bez výhrad ti půjčí autíčko
a s tebou hrát si bude celý den?
Kdo umí všechna tajemství odhalit
a dětské srdce touhou naplnit?
Kdo umí statečně se prát,
na bebíčka nekoukat?
Kdo vykouzlí pohádkový sen,
ve kterém staneš se princátkem?
Všechno co maminka nesvede,
na co nestačí ji síla a nevychází čas,
to dokáže jediný člověk na světě,
to dokáže jenom tatínek.
Přečteno 905x
Tipy 2
Poslední tipující: pawliiik
Komentáře (1)
Komentujících (1)