rány pro mé prsty
jizvy pro mé oči
nezacelené
rozdrásané
tělo s vinětou
bez klidu
u dna
a tam
někde
a tam někde nahoře
a tam někde nahoře jak čára za letadlem
ještě zbývá stále
pár písmen
... P U S Ť ...
ještě zbývá pár chvil
ke svobodě
... ach, těch pár písmen...
06.07.2023 12:20:00 | Peregrini