Vcházíš do černýho tunelu
pod tebou rezavý koleje
a za tebou mává milovanej člověk
nechce se ti, ale otočit se nemůžeš
hráls totiž kámen, nůžky, papír
sám se sebou v zrcadle
a prohráls
Prý by tam mělo být světlo
ale není
stále není
hledáš jeho konec
ale pak zjišťuješ, že ses vrátil na začátek
a nikdo už po tobě
nemává
...na konci tunelu svítí jen holá řiť...
Život si ze mne zas udělal bžundu!
donucen sám sobě temnotu prozářit
k božímu oku jsem přikreslil kundu
09.07.2023 15:21:40 | ZH
Děkuji všem...bohužel tenhle tunel jsem si hloubil sám.
Nezbývá než alespoň psát texty na jeho stěny
06.07.2023 14:35:42 | GiovaniDaVinci
GIOVANI, brachu-po dlouhé době jsi zase zaLiterňačil-a pěkně "orfeácky"
s trumfem průseru napínavě čouhajícím z Tvého textu**ST*
05.07.2023 19:34:55 | Frr