Skláním se nad tvou tváří,
hledám v ní stopy života.
Tvé oči, jsou dva lháři,
a v nich lstivá je ochota.
Úsměvem nezakryješ mraky,
chlad v očích tě zradí.
Už nevěřím na zázraky,
i když mě rty tvoje svádí..
Skláním se nad tvou tváří,
jen abych nabyl jistotu.
Láska a nenávist ve mně se sváří,
já přednost dal životu.
U mě první dojem vždy dá obrázek o člověku jaky je uvnitř. Málokdy se mýlím. Většinou jsou to upřímné očí vycházející od vřelého srdce.
07.07.2023 04:08:54 | Marťas9
Ne vždy to tak funguje. Podvodníci mají pohledy natrénované pře zrcadlem. :-))
07.07.2023 10:31:17 | Kan