Řekl jsi mi sbohem před pár lety
Teď dívám se sama na večerní komety
Snad mi splňí přání aby si mi byl zase k mání
Odešel jsi na jiný svĕt
Na hrob položila jsem tvůj oblíbený květ
Vzpomínám jak jsme tančili na bále
Vzpomínky mĕ drží žít dále
Srdce mě však bolí
Dlouho nevydrží, smutek mĕ skolí
Zanedlouho dostávám také kvĕt
Už jsem s stebou má lásko
Opustila jsem tento svět