Nevím, připadám si jak toaletní papír...
Ne, možná mu i závidím.
Mnohá jsou pro něj využití,
i tam, kam já se nehodím.
Rozbalit, použít, vytřít.
No, sice dá se naň i (občas) psát
Nakonec každý však ho zahodí
"Odpad" vytřel, tak co s ním pak.
Hmmm, ten papír se ale má...