Sbírka: Sexternita - o hrách
Viděl jsem flotilu
barevných motýlů
jak zvolna obrací
letovou formaci
a s šípem amora
rvou to směr komora.
.
Nikdy bych nevěřil
jak se to pomýlí.
Do břicha šíp mi vlít,
do srdce motýli.
.
Odteď mě vaření
k zoufalství dohání.
.
Když cítím pečeni,
mám v srdci lechtání.