V jeskyni podzemní dóm,
Uprostřed tajemný zvon
Tóny a píseň co nekončí
Budoucnost,minulost nikdy se neloučí.
Krápníky nerostou v tichu
Dóm není místem hříchu.
Hluboký vnitřní smysl hledá
Ozvěna věčná co "ticho" hledá.
Píseň bez slov, uvnitř jsou
Povíš je, zmizí, odejdou.
~☆~