Bolest jako bolest
Bolest nahrazuje bolest
je to jedno jaká to jest.
Někdy ta nová, ztlumí tu starou,
je v hlavě čerstvá, stará jde stranou.
Víc se vnímá, víc také boli,
lék na ni není, než další skolí.
Tak se to stále dokola točí,
mozek to dává, hůř jsou oči.
Ty potom pláčou, ventil tak pouští,
slzy tečou, oči opouští.