Pták
I ten pták hnízdo má
a bezpečí uhlídá.
Nebe je po bouřce
a křidélka planou.
Je ráno
a pár řádků na uvítanou.
Miluji vlhkost vzduchu
i hrát si na ropuchu.
Třeba přijde pohádka
a žádná rýma z nosu.
Hltám ještě rosu.
Dobré ráno ptáčku.
Dej mi prosím notu
přes děravou botu.
A sílu lásky trochu.
Žiji a pryč je noc děsů.
Přečteno 104x
Tipy 18
Poslední tipující: Iva Husárková, Misha, Stanislav32, Vivien, šerý, Psavec, jort1, Fialový metal, Ondra, Marťas9, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)