Anotace: Máma měla spoustu orchidejí,já doma také. Nevím co se stalo,jak zemřela začaly její orchideje odcházet za ní.Pak postupně i moje.
Orchidej
Nádherná je tato květina,
ve svém čase kvete jak většina.
Někdy i v kusu nezná přestávky,
nemá žádné extra požadavky.
Měla jsem jich spoustu
umřely však s mámou.
Byla jsem moc smutná
nedávala jim svou lásku.
Děti mě spojili s orchidejí novou
my srostly se vzpomínkou starou…
Na mámu, z nebe ji hlídá
nechce aby umřela, ona za ni odpovídá .