Nejsem tvá vysněná
Anotace: Pro nikoho nikdy nebyla jsem
Nejsem tvá vysněná
Nikdy jsem nebyla
Jen zbytek
Z výprodeje
A s ulomeným křídlem
Jak andělsky ďábelské
Říkám si němě
Spálenou pustinu
Zanechal ve mě
Tvůj dotek
Jen drsnější
Někomu
Mohl by se zdát
Zmačkaný andílek
S touhou
Po rozkoši
V noci se zalyká
Nestačí lkát
Po tobě
Nejsem tva vysněná
A přesto
Tu jsi
Lepší vrabec
V hrsti
Než
Ztělesněná touha
Na střeše
Tak nedosažitelná
Tak každý večer
Uléháš dál
S tou jež
Není tva vysněná
A já se ptám
Byla a jsem
Pro někoho
Ta pravá vysněná ?
Přečteno 116x
Tipy 17
Poslední tipující: blues, Stanislav32, Kan, sarka, Psavec, zde.neck, Jan Kacíř, Fialový metal, mkinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)