Na své pouti světem
Já chtěla potkat nebe
Nějak se to ale zvrtlo
A potkala jsem tebe
A tak místo do nebe
Kráčela jsem do pekla
Teď se mi však přec jen zdá
Že jsem peklu utekla
Nejsem si však pořád jistá
Jdu do pekla či nebe
Obě tyhle destinace
Jsou těsně vedle sebe
Možná to peklo není tak hrozné
A ani nebe tak skvělé není
Tak jako tak já stále doufám
V milé osudu překvapení