Levandule
Ve skalce dřímá
má ráda sucho,
tak odpočívá,
vzhlíží na slunko.
Barva je různá
voní z ní Provence,
zde vznikly různé,
krásné romance.
Dýchá svým poklidem
sexy vzhledem,
čmeláci a včelky
mají práci s medem.
Taky je miluji.
Květ, to je krásný symbol pomíjivosti. Ale k fotkám se můžeme vracet, to je fajn :-)
14.07.2023 12:17:05 | kozorožka