Na ramenou mi sedí
mé zmatené svědomí.
Hledá důkaz, odpovědi,
tu zeď nic nezlomí.
Co měl jsem, jen, udělat,
pro klid duše svoji ?
Neměl jsem nechat ji stát,
jak hodiny na orloji ?
Ta bouřka byla nečekaná,
já nevěděl co říci.
Hra zůstala nedohraná,
i s kulisami – na ulici.
Doma si listuji ve scénáři
toho, co ráno se stalo.
Už vím, že se mi nepodaří
pochopit, proč se to odehrálo.
Toto se mi hodně líbí. Jakoby paleta myšlenek, co mi občas běhá v hlavě. Supr.
15.07.2023 10:30:57 | mkinka
Život si kolem nás, skrze nás běží
Proč právě tak, to pochopíš jen stěží
Snad jednou přijde čas, kdy to uvidíme
A skrytý smysl všeho dění
přec jen pochopíme :-)
14.07.2023 10:54:47 | kozorožka
Kdo ví ? Někde jsem četl, že muži i ženy myslí naprosto stejně, akorát mají jinou logiku. Děkuji za komentář. :-))
14.07.2023 11:07:13 | Kan