Vítejte v něžném království
Růženka stále tvrdě spí
Krysy jí ohlodávaj údy
Dlouhého zeptejte se kudy
A zvolte jinou cestu
Vítejte v světě luceren
Kde láska vítězí až do smrti
Jež vzápětí vás rozdrtí
Na stromech sedí zlatí ptáci
Již serou na hlavy
Těch co z chlastu zvrací
Na trpasličí chaloupky
Vítejte je to jenom na chvíli
Jezinky Pacholíčka sprznily
A opekly si jelena
Vítejte dobro vítězí
Tulák se zpátky vrátí
Když vás sem nahé vhodili
Odejdete zmučení a svatí
14.7.2023
Z tvého dílka je jasně patrný, že pohádky někdy vůbec nejsou pro slabé povahy...
21.11.2023 19:35:24 | cappuccinogirl
S tím sraním jste mi nahodil, jak si chtěla na posedu lehnout, mám tam vak s kapucou, lehla si, byla tma. přetáhla přes hlavu kapuc a vysypal se na mně plchův suchý záchod, doslova. A to si pak vzal piškot, co mu tam nosila svačinky, hezky si mi vlezl přímo za ucho a chroupal, kámoš. :) Pobavilo.
17.07.2023 16:50:22 | Philogyny
...i takové pohádky můžou být.
Zvláštní, že ten konec ve mně
nevyvolává pocit dobra vítězícího nad zlem.
17.07.2023 11:10:47 | Dreamy