Anotace: léto 2023
Podáním ruky
pod bílým suknem zimy zimomřivé
vlaštovčí let do stodoly
v onu chvíli
stáhne krovky
pohov si
pohov
spi
Nádherný Sen
ať se ti zdá
o krajině jenž nosíš v srdci
nechť je Vůle
Tvá
Tak si ke tvé pěkné básni ještě i otáčím obrazovku, abych spatřila tu vlaštovku v letu. A víš že jo?
15.07.2023 00:04:11 | Vivien