Namíchám ti pohár bolehlavu
a skončíme ten věčný tichopád.
Usměj se, říkám to pro zábavu,
ještě je čas, začít si povídat.
Nebo chceš z rulíku, či blínu
nápoj věčného zatracení ?
Neutečeš smrtelnému stínu,
jediný doušek, pak nic už není.
Nenech se prosit a povídej,
můžeme, přece, sedět spolu.
Nebo o život kostky hrej,
se mnou, u jednoho stolu.