Tak pravil Všeznalý básníků král
První sloku bych určitě vynechal
Druhou bych upravil
Třetí pak zkrátil bych dost
Ve čtvrté vypustil nepěkné slovo zlost
O čem ta báseň má vlastně být
Chce snad básník vážně jen pro lásku žít?
Jednou věcí jsem si fakt jist
Nikoho nebaví tyhlety hlouposti číst
Mě baví číst všechno, i toho experta. Člověk se pak cítí míň marnej:)
Pěkná!
15.07.2023 11:00:23 | Žluťák