Sbírka: Oktalita - dětské
Myslivci i myslivkyně
sledovali sysly v kině,
aby mohli sysly
poznat svými smysly.
.
S nejčistšími úmysly
vyrazili za sysly
a po celé vlasti
líčí fotopasti.
.
Každou z vás, mé myslivkyně
nabádal jsem: 'Mysli v kině!
Nenarazí na sysly
ta, co v kině nemyslí!'
.
Zpoza břehů říček
chechtá se jim sýček
a za bobří hrází
smíchy to s ním hází:
.
'No tak to je dobrý,
splést si sysly s bobry!'
Píseň: https://drive.google.com/file/d/1ObUF_LKv0tO7nI_iyRxg8-Fvf3ozFz1V/view
to ty lesy pohostinné
zmátly ctěné myslivkyně :)
že jim bobr v temném stínu
sysla zhmotnil u modřínů
17.09.2024 16:31:54 | šuměnka