ti blbí ptáci
ztratil jsem slova
vyschly mi žíly
vzpomínám znova
čím že jsme byli?
kam že já šel
a na co se ptal?
já všechno měl
kde jsem to dal?
i sílu jsem ztratil
však roste mi peří
zrak se prý vrátí
tomu kdo věří
teď se mi ztrácí
i pevná zem
ti blbí ptáci
vědí kdo jsem
Přečteno 132x
Tipy 15
Poslední tipující: jort1, Kubíno, Marten, Sonador, šerý, Kan, Psavec, Marťas9, Stanislav32, kozorožka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)