Anotace: Ritornel má jen tři řádky, kde se autor moc nevyřádí, tak přidávám raději hned dva kousky.
Krásná Italka
Miluji svůdnou Italku,
má pevná prsa, ve vlasech fialku,
však děti nemohu počít na dálku.
Káva
Holduji černé kávě,
vždy povzbudí mé smysly otupělé,
snad proto ji má milá vaří právě.