Větřík
Ještě, že tě máme
jinak omdlíváme.
Když se slunce opře
není nám moc dobře.
Ofoukneš krupky potu,
naladíš na lepší notu.
Popoženeš mraky,
ty spustí bouřku a kapky.
Pročechráš koruny stromů,
v nebezpečí pošleš domů.
Jsi prostě jednička
i když jsi větřík,
foukneš na tělíčka
a popoženeš deštík.
Perfektní a aktuální :) Včera večer ke mně otevřeným oknem konečně po celém parném dni zabloudil svěží větřík, asi někde poblíž pršelo. Takové blaho najednou. Ano, ještě že ho máme :)
17.07.2023 22:50:31 | Amarylka