Seděla za stolem, ustaraná,
dokud jsem nepřišel, klid neměla.
Noc byla ještě nedohraná,
čekala, u stolu v kuchyni seděla.
Vzpomínám na laskavé ruce její,
když v nemoci mě hladívaly.
Ten příběh byl o lásce a o naději,
jak sudičky při mně stály.
Vždy byla má vlídná jistota,
i když trápení se mnou měla.
Jednou však z mého života
odešla, už u stolu neseděla.
this hits hard
17.07.2023 17:29:09 | tinus
Neovládám angličtinu, ale nechal jsem to projet překladačem a z doslovného
překladu jsem odvodil, že by to mohlo
být něco, jako " to je síla ". Bylo to tak myšleno ?. Jinak děkuji za komentář. :-))
17.07.2023 17:51:01 | Kan
Tohle v člověku vyvolá chvění, hezky a jednoduše popsáno v několika verších. :-)
17.07.2023 13:10:23 | Kubíno