Sbírka: Oktalita - dětské
Elce Pelce do Pekelce
spočítali kotrmelce.
.
Dál to Elko ani nečti.
Brzy přijdou Pekelečtí.
Budeš první ze všech Pelců,
co získá Řád kotrmelců.
.
Pak si řeknem: 'Naše Elka,
prazvláštní cestovatelka,
co metala kozelce
na cestě do Pekelce.'