Okurka se pomátla
Konečně se něco děje,
už se na nás rajče směje.
Košatí se salátek
začíná být dostatek.
Z rajčat máme prales velký,
nestačí jim ani opěrky.
Papriky kvetou jako divé
snad z nich něco taky zbyde.
Okurky vše vytunily,
stonky své tak posílily.
Nevím proč tak maxi moc,
že by za to koňský trus?
Na masopust nálož vznikla
my ji uklidili do skleníka.
Dneska koukám, vidím trojmo,
že by za to mohlo to koňské hovno?
Usmívám se ;-)
Vidím trojmo ?
Sjíždím dvojku ...
Hledám Znojmo.
***
Placaticím ... ať se daří.
18.07.2023 10:49:09 | Fialový metal
Děkuji moc. I zázraky se dějí. Jak se to říká.,, Čím blbší hospodář, tím lepší úroda. Měj se pěkně.
18.07.2023 12:53:36 | Marťas9