Byly kdysi časy
Kdy jsem v koutě stála
Mezi všemi kolem
Já cítila se malá
Svým instinktům jsem nevěřila
Cizí představy jsem žila
Rodině, druhým sloužila
Tak tahle doba skončila
Teď je mi v duši krásně
Já vzala si svou sílu zpět
Bezmocný hněv opustil mě
Krásným se pro mě stal svět
Vnitřní síla
Oheň a blesk
Být sám sebou
Rána a třesk
Blesky křižují noční tmou
Jejich světlem září noc
Poznáš ohromnou sílu svou
Když vezmeš si zpět svou moc
Dobrá báseň, bojovná a oplývající vnitřní silou, jen bych podotkl, že lidé často špatně chápou, co znamená "být sám sebou", a jejich instinkty jsou prostou sumou dojmů a vnější manipulace zakotvené v jejich podvědomí.
18.07.2023 11:47:00 | Zoroaster