Noční sprcha
V černé tmě svou bolest smývá,
nemluv, vždyť se právě dívá,
horká voda každou bolest vypaří.
Když voda pomalu chladne
a řešení stále žádné
začne být pomalu jasné, že se nedaří.
Začne být pomalu jasné,
že i slunce jednou zhasne
v noční můře dávných krajů
už se k tobě nepřiblíží.
Noci tma, hodiny čtyři,
nevím, na co si tu hraju.
Přečteno 121x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, Kan, MatyhoZmaty, Fialový metal, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)