Ruka ruku myje
Anotace: zase nějaké nápady nad matematikou
Ruka ruku myje
a jak ruku, tak i nohu
a jak nohu, tak i celé tělo myje.
Možná by ta ruka chtěla
smýti pouze špínu z těla
a nebo hříchy všech nocí.
Ale vždyť přeci hezké je
když hrubá mužská ruka
takto jemně ženskou nohu myje.
Co však příliš hezké není,
že ta dívka umývá se,
aby zítra v celé kráse
na svém vlastním pohřbu byla.
Komentáře (4)
Komentujících (4)