Vlaková
Anotace: Raketa letí 2021
Zasílám pozdravení.
Vlak jede a ví.
Usmívám se myšlenkami.
Hlava hraje s barvičkami.
Pochovám vnitřní miminko.
Žiji ze stanice do stanice.
Drahá maminko.
Drahokam slovíček
rozdávám za čtyřlístek.
Už letím a dveře se otvírají.
Přestupuji.
Beru metro, dnes nejedu tramvají.
Tiché věty odpouštějí.
28.08.2021
Přečteno 96x
Tipy 17
Poslední tipující: Koala, Misha, Stanislav32, Psavec, Jan Kacíř, Marťas9, Ondra, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)