Každý večer ve snech
Nacházím se na místĕ
Kde vše bere mi krásou dech
Nemám tam žádné starosti
Jásám tam jen radostí
Pak se probudím
Smysl v tom nevidím
Jsem zase na místě
Kde zažívám jen tísnĕ
Ano, je to tenhle svĕt
Celý den se tĕším na večer
Až půjdu do snu zpĕt
Snílkům patří svět..
však nezapomeň i přes den
lze si snít
a hezké si
nedat nikým vzít. ;)
19.07.2023 18:48:52 | jenommarie