Klidný hluk
jen moře dýchá
vítr hraje na stébla luk
a konečně je i tvá hlava zticha
zbavena všech velkých muk
i racci mlčí
jen chladné kapky
hladí první máky vlčí
a mé tělo hladí taky
písek v prstech, slzy v očích
Tenhle hluk si nechám líbit. A oceňuji formu rýmů "a-b-a-b-a".
20.07.2023 15:23:07 | Koala
Krásně napsáno
20.07.2023 10:57:51 | kozorožka
ticho jak chvíli před setměním, ST
20.07.2023 10:55:38 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?