Anotace: Inspirováno písní Teho Teardo & Blixa Bargeld - Alone with the Moon
Z okna se nocí díváš
Hvězdy září tmou
Vzpomínky tvé dávné
Tam s tebou jsou
Lásky tvé krásné
Dávno pryč jsou již
O lepších časech příštích
Celé noci sníš
Sám ve svém pokoji
Luna září tmou
Však krásné lepší časy
Blízko již jsou
Moudrá Kozorožko
Moc krásné řádky.
***
Mávám i když místo Luny
Mléčnou dráhou upaluji ...
Za rozesmátou Hvězdičkou.
PA PA
20.07.2023 13:11:23 | Fialový metal
Milá Kozorožko - moc moc krásné :)
Výběr písně - nádhera, velice děkuji (slyšel jsem dnes prvně) ;)
Měj se kouzelně ;)
20.07.2023 12:43:25 | Ondra
překrásné...EN a BB jsou nej
20.07.2023 12:25:16 | stormeater