Nucené schůzky z povinnosti,
neboť kalendář řekl už je čas
jsem ráda ve tvé přítomnosti
je konec měsíce, přijdu zas
Nepřijdu zas i měsíc je v koncích
nikdo nehraje na strunu přízně
odkráčím jinam vlněním v bocích
bez ohlédnutí tvářím se přísně
Správně, hrdost je třeba si zachovat!
Pěkná!:)
20.07.2023 18:16:54 | Žluťák