Kde ptáci chodí pít
Kam chodím ráda snít
Když sluneční zář se rozlije
Tam moje tiché místo je
Kde hvězdy nad hlavou
Rozzáří oblohu modravou
Když svět se v mlze ukryje
Tam moje tiché místo je
Kde nejmodřejší je nebe
Tam tiše čekám tebe
Na mém tichém místě
Jen tebe, to vím jistě